تجربه های هنری
تجربه های هنری

تجربه های هنری

طرز تهیه کشک بادمجون


 




مواد لازم: بادمجون سرخ شده، بادمجون کبابی، پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ، کشک، گردوی خرد شده، نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه: ابتدا نیمی از بادمجون ها را سرخ و بقیه را کبابی کرده و آنها را باهم مخلوط کرده و کمی له می کنیم. سپس بادمجون ها را در ظرفی ریخته و روی شعله قرار میدهیم و در ظرف را میبندیم تا بپزد. سپس زردچوبه، کمی فلفل، گردوی خردشده، پیز داغ، سیر داغ و کشک را اضافه می کنیم و اجازه میدهیم مخلوط بجوشد تا کشک به خرد مواد برود و سپس نعناداغ و در صورت نیاز نمک را اضافه میکنیم.(چون بعضی از کشک ها شوره و احتیاج به اضافه کردن نمک نیست) وقتی کشک بادمجون روغن پس داد و به صورت منسجم درآمد آماده کشیدن در ظرف و میل کردن است. نوش جان




 








نظرات 5 + ارسال نظر
الهام چهارشنبه 1 بهمن 1393 ساعت 14:25 http://pashmakshef.blogfa.com

سلام بر بانوان هنرمند. خیلی خوشمزه و اشتها برانگیزه. نوش جونتون. البته که با تبادل لینک موافقم و وب خوبتون رو لینک کردم.

ممنون عزیزم.

مینا دوشنبه 15 دی 1393 ساعت 20:58

وای چقدر زیبا با سلقه.دستتون درد نکنه خانما

مرسی گلم

سعیده دوشنبه 8 دی 1393 ساعت 12:59

گردوهای روش خامن یا سرخ شده؟
تقریبا چندتا پیاز برا اینقدر پیاز داغ که تو ظرف شماست لارمه؟

هنرکده ایرانی دوشنبه 1 دی 1393 ساعت 18:59 http://www.honar-irany.blogfa.com

خیلی زیبا و عالی دستت درد نکنه

خواهش میکنیم عزیزم. ممنون که به ما سر می زنی

تینا پنج‌شنبه 27 آذر 1393 ساعت 10:10

واااای مرسی چه عالی تزئین شده

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد