سلام دوستای عزیزمون
ژله رنگین کمانی خیلی خوشگل میشه خیلی هم سخت نیست اما یکم زمان بره. به چند رنگ ژله به سلیقه خودتون نیاز هست و بستنی وانیلی دو لیوان (برای هر لایه 1/3 لیوان بستنی لازم هست پس حدودا" دو لیوان لازم داریم ) و یه قالب مناسب.
سلام دوستای عزیزمون
همونطور که قولش رو داده بودیم نقشه و الگوی رومیزی قلاب بافی که تصویرش رو در پست های قبل بود، براتون گذاشتیم. امیدواریم بتونید استفاده ببرید و این رومیزی زیبا رو ببافید.
سلام
امروز آموزش نوعی دسر رو براتون می ذاریم که در واقع اسمشم نمی دونیم چیه اما خیلی خوشمزه می شه و مناسب فصل تابستون و ماه رمضانه، حتما امتحان کنید.
بستنی زعفرونی
بستنی وانیلی
میوه های تابستونی سیب، هلو و ...
ژله رنگی
شکلات تلخ
آب طالبی
شربت غلیظ آلبالو یا توت سیاه
خیلی سریع آماده میشه فقط کافیه همه این مواد رو
براساس سلیقه خودتون ترکیب کنید. میوه و ژله های خرد شده رو زیر ظرف بچینید، بعد
بستنی رو بذارید، شکلات تلخ رو روی مواد ریز کنید و برای تزئین کمی شربت غلیظ
آلبالو یا توت سیاه و در آخر آب طالبی رو اضافه کنید، مراحل تهیه رو در تصاویر زیر به نمایش گذاشتیم.
سلام دوستای گلمون
امروز براتون تصویر یک رومیزی قلاب بافی زیبا رو که بافتیم براتون می ذاریم. اگر که تمایل داشتین نقشه و الگوشو هم براتون خواهیم گذاشت.
سلام
امروز درست کردن ترکیب ژله و کاستر شکلاتی رو امتحان کنید.
سلام دوستای عزیز
نماز و روزه هاتون قبول درگاه حق. براتون دستور پخت و تصویر دو نوع رنگینک رو که بیشتر به عنوان دسرهای افطار ماه مبارک تهیه می شن گذاشتیم. فوق العاده خوشمزه و مقویه و پیشنهاد می کنیم حتما تو همین روزها پخت بفرمائید.
دستور تهیه:
آرد
روغن حیوانی
کره
خرما
گردو
پودر پسته
پودر دارچین
بادام
روش تهیه رنگینک خیلی ساده و سریع هست. ابتدا یک ظرف تخت رو انتخاب می کنین و به اندازه ی کف ظرف خرما قرار می دین. بهتره که هسته خرماها رو با نوک کارد خارج کنین و داخلش گردو بذارین. خرما ها رو بصورت فشرده کف ظرف می چینید.
دو لیوان آرد رو در ماهیتابه نچسب تفت بدین تا زمانی که کاملا پخت بشه و قهوه ای رنگ بشه. بعد کره رو داخلش می ریزین و هم می زنین تا زمانی که تمامی آرد به کره آغشته بشه، اگر که از طعم روغن حیوانی هم خوشتون میاد کمی بهش اضافه می کنین. کمی هم دارچین اضافه می کنین.
آرد تفت داده شده رو روی خرماهای کف ظرف بصورت فشرده پهن می کنین و روی اونها رو با پودر دارچین، پسته و بادام تزئین کنین و بصورت لوزی برش بدین.