ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد لازم: بادمجون سرخ شده، بادمجون کبابی، پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ، کشک، گردوی خرد شده، نمک، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه: ابتدا نیمی از بادمجون ها را سرخ و بقیه را کبابی کرده و آنها را باهم مخلوط کرده و کمی له می کنیم. سپس بادمجون ها را در ظرفی ریخته و روی شعله قرار میدهیم و در ظرف را میبندیم تا بپزد. سپس زردچوبه، کمی فلفل، گردوی خردشده، پیز داغ، سیر داغ و کشک را اضافه می کنیم و اجازه میدهیم مخلوط بجوشد تا کشک به خرد مواد برود و سپس نعناداغ و در صورت نیاز نمک را اضافه میکنیم.(چون بعضی از کشک ها شوره و احتیاج به اضافه کردن نمک نیست) وقتی کشک بادمجون روغن پس داد و به صورت منسجم درآمد آماده کشیدن در ظرف و میل کردن است. نوش جان
سلام بر بانوان هنرمند. خیلی خوشمزه و اشتها برانگیزه. نوش جونتون. البته که با تبادل لینک موافقم و وب خوبتون رو لینک کردم.
ممنون عزیزم.
وای چقدر زیبا با سلقه.دستتون درد نکنه خانما
مرسی گلم
گردوهای روش خامن یا سرخ شده؟
تقریبا چندتا پیاز برا اینقدر پیاز داغ که تو ظرف شماست لارمه؟
خیلی زیبا و عالی دستت درد نکنه
خواهش میکنیم عزیزم. ممنون که به ما سر می زنی
واااای مرسی چه عالی تزئین شده