تجربه های هنری
تجربه های هنری

تجربه های هنری

ژله رنگین کمانی



سلام دوستای عزیزمون


ژله رنگین کمانی خیلی خوشگل میشه خیلی هم سخت نیست اما یکم زمان بره. به چند رنگ ژله به سلیقه خودتون نیاز هست و بستنی وانیلی دو لیوان (برای هر لایه 1/3 لیوان بستنی لازم هست پس حدودا" دو لیوان لازم داریم ) و یه قالب مناسب.



برای درست کردن هر رنگ به این ترتیب عمل می کنیم :
هر بسته ژله رو به صورت 2/3 و 1/3 تقسیم کنید :
قسمت 2/3 رو با نصف لیوان ( هر لیوان رو ۲۰۰ سی سی در نظر بگیرید ) آبجوش مخلوط کنید بعد نصف لیوان آب سرد بریزید. بعد داخل قالبتون بریزید و بذارید توی یخچال تا ببنده. برای اینکه سریعتر پیش برید می تونید داخل فریزر هم قرار بدین .

قبلش بستنی رو از فریزر در بیارید تا کمی آب بشه. بعد قسمت 1/3 رو با 1/3 لیوان آبجوش مخلوط کنید سپس 1/3 لیوان بستنی بریزید. بعد از اینکه ژله قبلی بسته شد ژله بستنی رو به آرامی و با قاشق روی ژله قبلی بریزید. دقت کنید ژله ها بیش از اندازه بسته نشن (مثلا" دو روز به حال خودش نذارین بعد از دو روز لایه بعدی رو درست کنید) چون موقعی که از قالب در می آرید لایه ها از هم جدا می شن .

به همین طریق همه لایه ها رو با رنگهای مختلف درست می کنید. فقط توجه داشته باشید که ژله مون موقع ریختن روی لایه قبل سرد شده باشه وگرنه لایه قبل رو تو خودش حل می کنه.
بعد از اینکه مرحله آخر تمام شد اجازه بدین یک روز داخل یخچال بمونه تا کاملا ببنده (البته من خودم نتونستم صبر کنم و زودتر درش آوردم برا همین یکم نامرتب شد).

برای اینکه ژله رو از قالب در بیارید بدین ترتیب عمل کنید :

دور تا دور ژله رو با استفاده از یه چاقو از قالب جدا کنید . بعد قالب رو بمدت ۳۰ ثانیه داخل یه ظرف آبجوش بذارید بعد روی ظرف مورد نظر برگردونید . اگه برگشت که فبها وگرنه مجددا" داخل آبجوش قرار بدین (بمدت ۱۰ ثانیه دیگر) و تا زمانیکه ژله از قالب در بیاد این مرحله رو تکرار کنید (اگه قالبتون فلزی باشه سریعتر در میاد کمتر از 30 ثانیه حتی اما قالبای سیلیکونی کمی بیشتر).










آموزش قلاب بافی


سلام دوستای عزیزمون


همونطور که قولش رو داده بودیم نقشه و الگوی رومیزی قلاب بافی که تصویرش رو در پست های قبل بود، براتون گذاشتیم. امیدواریم بتونید استفاده ببرید و این رومیزی زیبا رو ببافید.















دسر بستنی و میوه



سلام


 

امروز آموزش نوعی دسر رو براتون می ذاریم که در واقع اسمشم نمی دونیم چیه اما خیلی خوشمزه می شه و مناسب فصل تابستون و ماه رمضانه، حتما امتحان کنید.

 

بستنی زعفرونی

بستنی وانیلی

میوه های تابستونی سیب، هلو و ...

ژله رنگی

شکلات تلخ

آب طالبی

شربت غلیظ آلبالو یا توت سیاه

 

خیلی سریع آماده میشه فقط کافیه همه این مواد رو براساس سلیقه خودتون ترکیب کنید. میوه و ژله های خرد شده رو زیر ظرف بچینید، بعد بستنی رو بذارید، شکلات تلخ رو روی مواد ریز کنید و برای تزئین کمی شربت غلیظ آلبالو یا توت سیاه و در آخر آب طالبی رو اضافه کنید، مراحل تهیه رو در تصاویر زیر به نمایش گذاشتیم.









 



رومیزی قلاب بافی

سلام دوستای گلمون


امروز براتون تصویر یک رومیزی قلاب بافی زیبا رو که بافتیم براتون می ذاریم. اگر که تمایل داشتین نقشه و الگوشو هم براتون خواهیم گذاشت.














ژله و کاستر

سلام


امروز درست کردن ترکیب ژله و کاستر شکلاتی رو امتحان کنید.



مواد لازم برای تهیه کاستر : پودر کاستر با طعم دلخواه : ۲ قاشق غذا خوری
شیر : 2 لیوان
شکر : 4  قاشق غذاخوری
مغز بادام یا پسته : به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه ژله : پودر ژلاتین : ۳۰ گرم
شکر : ۳۰۰ گرم
آب سرد : 2 لیوان
آب جوش  : 2 لیوان
اسانس رنگ قرمز و نارنجی : چند قطره 

طرز تهیه کاستر :

- ابتدا دو لیوان شیر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود.
- شکر را با مغز بادام یا پسته به شیراضافه می کنیم.
- پودر کاستر را درون مقدار خیلی کمی آب سرد حل می کنیم.
- زمانیکه شیر به جوش آمد، کاستر را داخل شیر ریخته و مدام هم می زنیم تا زمانی که مانند فرنی سفت شود.
- کاستر آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال می گذاریم تا خنک شود.

 طرز تهیه ژله :

- ابتدا پودر ژلاتین را با شکر و آب سرد خوب حل می کنیم تا محلول شفافی به دست آید.
- سپس آب جوش  را به مواد قبلی اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- محلول بدست آمده را در دو ظرف جداگانه که مورد نظر ما می باشد، می ریزیم.
- چند قطره اسانس رنگ قرمز در یک ظرف، و چند قطره اسانس نارنجی در ظرف دیگر می ریزیم.
- هر دو ظرف را داخل یخچال گذاشته تا خنک شده و تا حدودی خودشان را بگیرند.

طرز تهیه دسر کاستر و ژله :

- زمانیکه کاستر خنک شد و قدری خودش را گرفت، آن را روی یکی از ژله ها برگردانده و مجدد به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم  تا  خودشان را بگیرند.
- زمانیکه کاستر و ژله خودشان را گرفتند، ژله دیگر را روی کاستر برگردانده و مجدد در یخچال قرار می دهیم.
- این دسر سه رنگ را اگر در ظروف شیشه ای پیرکس آماده کنیم دیگر نیازی به برگردانده در ظرف دیگر ندارد.
- این دسر سه رنگ را می توان در ظروف شیشه ای کوچک پایه دار نیز درست کرد.
- برای تزئین دسر کاستر و ژله می توانیم از خامه فرم گرفته و خلال پسته و بادام و پودر نارگیل، و یا میوه های تازه فصل استفاده کنیم.

نکته :
- همیشه برای تهیه کاستر برای هر یک قاشق پودرکاستر، یک لیوان شیر و دو قاشق شکر استفاده میشود.
- برای تهیه ژله می توانیم از پودر های آماده موجود در بازارهم استفاده کنیم.









دسر افطاری

سلام دوستای عزیز

 

نماز و روزه هاتون قبول درگاه حق. براتون دستور پخت و تصویر دو نوع رنگینک رو که بیشتر به عنوان دسرهای افطار ماه مبارک تهیه می شن گذاشتیم. فوق العاده خوشمزه و مقویه و پیشنهاد می کنیم حتما تو همین روزها پخت بفرمائید.

 

دستور تهیه:

آرد

روغن حیوانی

کره

خرما

گردو

پودر پسته

پودر دارچین

بادام

روش تهیه رنگینک خیلی ساده و سریع هست. ابتدا یک ظرف تخت رو انتخاب می کنین و به اندازه ی کف ظرف خرما قرار می دین. بهتره که هسته خرماها رو با نوک کارد خارج کنین و داخلش گردو بذارین. خرما ها رو بصورت فشرده کف ظرف می چینید.

دو لیوان آرد رو در ماهیتابه نچسب تفت بدین تا زمانی که کاملا پخت بشه و قهوه ای رنگ بشه. بعد کره رو داخلش می ریزین و هم می زنین تا زمانی که تمامی آرد به کره آغشته بشه، اگر که از طعم روغن حیوانی هم خوشتون میاد کمی بهش اضافه می کنین. کمی هم دارچین اضافه می کنین.

آرد تفت داده شده رو روی خرماهای کف ظرف بصورت فشرده پهن می کنین و روی اونها رو با پودر دارچین، پسته و بادام تزئین کنین و بصورت لوزی برش بدین.