X
تبلیغات
رایتل

تجربه های هنری

طرز تهیه کشک بادمجون


 




مواد لازم: بادمجون سرخ شده، بادمجون کبابی، پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ، کشک، گردوی خرد شده، نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه: ابتدا نیمی از بادمجون ها را سرخ و بقیه را کبابی کرده و آنها را باهم مخلوط کرده و کمی له می کنیم. سپس بادمجون ها را در ظرفی ریخته و روی شعله قرار میدهیم و در ظرف را میبندیم تا بپزد. سپس زردچوبه، کمی فلفل، گردوی خردشده، پیز داغ، سیر داغ و کشک را اضافه می کنیم و اجازه میدهیم مخلوط بجوشد تا کشک به خرد مواد برود و سپس نعناداغ و در صورت نیاز نمک را اضافه میکنیم.(چون بعضی از کشک ها شوره و احتیاج به اضافه کردن نمک نیست) وقتی کشک بادمجون روغن پس داد و به صورت منسجم درآمد آماده کشیدن در ظرف و میل کردن است. نوش جان