تجربه های هنری
تجربه های هنری

تجربه های هنری

طرز تهیه شله زرد

 

 

مواد لازم: برنج، شکر، آب، زعفران، خلال پسته و بادام، گلاب، هل و دارچین

برای تهیه یک شله زرد خوب حتما از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید البته دقت کنید که برنج نباید دودی باشه. می­تونید از هر ظرفی به عنوان پیمانه استفاده کنید و به ازای هر یک پیمانه برنج به 2 پیمانه شکر و هشت پیمانه آب احتیاج داریم. میزان زعفران و خلال پسته و بادام دلخواهه. بهتره که برنج رو از شب قبل خیس کنیم و خلال بادام رو هم با مقداری گلاب به مدت یکی دو ساعت خیس میکنیم.

ابتدا آب رو داخل یه قابلمه میریزیم تا جوش بیاد و بعد برنج رو که از قبل خیس کردیم بهش اضافه میکنیم میزاریم تا کاملا بپزه، وقتیکه برنج پخت(اگر یک دانه برنج رو با دو انگشت فشار بدیم راحت له بشه)، باید شربت رو بهش اضافه کنیم. طرز تهیه شربت به این صورته که شکر رو با مقدار مساوی آب در یک قابلمه میریزیم تا جوش بیاد و شکر کاملا حل بشه سپس کمی هل بهش اضافه میکنیم وشعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله کمی گلاب بهش اضافه میکنیم. (لازم نیست که گلاب بجوشه و سپس شربت رو از یک صافی ظریف عبور میدیم تا یک دست و لطیف بشه). وقتی خلال که شله زرد کمی غلظت پیدا کرد، بادام رو اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه زعفران دم کرده رو اضافه میکنیم که مقدار اون بستگی به میزان رنگ دهی زعفران داره. در آخر خلال پسته رو اضافه میکینم و شعله رو خاموش مکینم. در این مرحله باید در ظرف رو به مدت یک ربع بزاریم تا شله زرد با حرارت خودش دم بکشه و بعد آماده کشیدن در ظرف و تزیین میشه. نوش جان

 







نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد