ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
سلام دوستای عزیز
نماز و روزه هاتون قبول درگاه حق. براتون دستور پخت و تصویر دو نوع رنگینک رو که بیشتر به عنوان دسرهای افطار ماه مبارک تهیه می شن گذاشتیم. فوق العاده خوشمزه و مقویه و پیشنهاد می کنیم حتما تو همین روزها پخت بفرمائید.
دستور تهیه:
آرد
روغن حیوانی
کره
خرما
گردو
پودر پسته
پودر دارچین
بادام
روش تهیه رنگینک خیلی ساده و سریع هست. ابتدا یک ظرف تخت رو انتخاب می کنین و به اندازه ی کف ظرف خرما قرار می دین. بهتره که هسته خرماها رو با نوک کارد خارج کنین و داخلش گردو بذارین. خرما ها رو بصورت فشرده کف ظرف می چینید.
دو لیوان آرد رو در ماهیتابه نچسب تفت بدین تا زمانی که کاملا پخت بشه و قهوه ای رنگ بشه. بعد کره رو داخلش می ریزین و هم می زنین تا زمانی که تمامی آرد به کره آغشته بشه، اگر که از طعم روغن حیوانی هم خوشتون میاد کمی بهش اضافه می کنین. کمی هم دارچین اضافه می کنین.
آرد تفت داده شده رو روی خرماهای کف ظرف بصورت فشرده پهن می کنین و روی اونها رو با پودر دارچین، پسته و بادام تزئین کنین و بصورت لوزی برش بدین.
جدا کردنش از ظرف چجوریه؟ خرماها ول نمیشن یه طرف آردها یه طرف؟
وقتی برش می زنی خرماها هم همزمان برش می خورن و با زدن چاقو زیر برش ها از ظرف جدا میشن و می تونین نوش جان کنین
خیلی زیبا تزئینش کردید معلومه خوشمزه هم شده من لینکتون کردم ممنون میشم منو لینک کنید
سلام صدیقه جان
ممنونیم عزیزم. سایت زیبای شمام لینک شد.
خانما اون دومیه چه فرقی با اولیه داره؟ توش چیز اضافه ای ریختین؟
وای. خوشمزست. افرین خانمای هنرمند. دستتون درد نکنه
به به، چه سلیقه ای، با تشکر از وبلاگ خوبتون یه سوال داشتم، آرد بعد از تفت دادن اینقد تیره رنگ میشه یا چیزی مخلوطش کردین؟
سلام عزیزم
این رنگش مال زمانیه که روغن و کره هم باهاش مخلوط شده برای همین تیره تر میشه. ولی در کل سلیقه ای هم هست من ترجیح می دم آرد رو زیاد تفت بدم.
به به. دست شما درد نکنه خانم های با سلیقه.ممنون
خواهش میکنم عزیزم
دلم آب شد.....